his.bg/ezdraveЕдна от функциите на еЗдраве е да напомня за задължителните

...
 his.bg/ezdraveЕдна от функциите на еЗдраве е да напомня за задължителните
Коментари Харесай

еЗдраве ви уведомява за задължителен преглед

 his.bg/ezdrave

Една от функционалностите на еЗдраве е да припомня за наложителните профилактични прегледи на деца и възрастни.

На 10 години възрастните би трябвало да минават и за имунизация, което ще им бъде напомнено.

От началото на кампанията  по сдвояване на електронните здравни досиета с мобилните телефони продължава на разнообразни места в цялата страна, в област Стара Загора интерес  към приложението еЗдраве са имали 525 души. Припомняме, че акцията на Министерство на здравеопазването започва в края на септември. Това заяви в ефира на Радио Стара Загора  д-р Стефка Стоева, основен секретар на РЗИ Стара Загора и напомни, че всеки искащ да се възползва, може да потърси подпомагане от здравната ревизия.

" Хората би трябвало да си носят персоналните карти, да имат навършени 18 години, да имат конфигурирано приложението на мобилния си телефон и надлежно да имат интернет на него "., напомни доктор Стоева

Към този миг 249 здравноосигурени лица са задействали приложението еЗдраве на мобилните си телефони. Това заяви доктор Жулиета Здравкова, шеф на Регионалната здравна осигурителна каса в Стара Загора.  Тя напомни, че пациентите могат да виждат всички медицински и дентални действия, които са им били осъществени от 2020 година насам. Д-р Здравкова заяви още, че няма подадени сигнали за несъответствия.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР